Sidor

torsdag 30 maj 2013

Ask - Maja Design Vintage Spring


Ni missar väl inte Scrapidoos Sommarkampanj? Nästan allt material till denna ask kan ni köpa med 15% rabatt! Rabatten dras av i kassan.

Jag har klätt en ask som det har varit marspiangodis i.


När man ska klä en ask mäter man asken noga och lägger till en mm för varje vikning. Här ser ni locket på asken. Locket är klätt med ett mönsterpapper runt om och sedan har jag klistrat fast ännu ett mönsterpapper ovanpå, där jag har skrapat kanterna lite. Mönsterpapperna kommer från Maja Designs nya serie Vintage Spring Basics.


Jag har stansat ut hål i pappret med hjälp av en die.  Jag har använt olika stora dies på de två papperslagren för en fin effekt. Asken hade redan ett "fönster". Men om man vill göra ett fönster själv så går det att använda tex OH-plast eller plast som blivit över från en annan förpackning. För att kunna stansa så breda papper som behövdes (21,5 cm) så fick jag låna Maidens Ebosser, som är en elektrisk stansmaskin som tar lite bredare dies och papper än Vagabonden, Big Shot och Cuttlebug. Tusen tack Maiden för att jag fick låna din maskin!


Jag har dekorerat asken med sidenband, spets, charms samt en massa olika blommor i vitt, lila och blått. I mitten av vissa blommor har jag använt lila daggdroppar.


Även insidorna och den undre asken är klädda med mönsterpapper från Maja Design.

Materialet hittar ni hos Scrapidoo.

5 kommentarer:

 1. åå så fin den blev. Vilket supersnyggt hav av blommor.

  SvaraRadera
 2. Den blev ju supersnygg, härligt blomkluster! Så kul att få se den färdig.

  SvaraRadera
 3. Verkligen superläcker!!! :-)
  Kul att kunna hjälpa till!
  Stor kram

  SvaraRadera
 4. Snygg ask, gillar att den är så somrig!

  SvaraRadera