Sidor

torsdag 23 maj 2013

Maltes piratkort till farmor

Min 6-årige son Malte gillar också att pyssla och göra kort, så när hans farmor fyller 70 år måste han ju göra ett kort till henne! Han bestämde snabbt att det skulle vara ett piratkort, vad annars kan en 70-åring vilja ha? ;)


Han har färglagt en pirat, en kista och en skattkarta och klippt ut dem. Som bakgrundspapper valde han snabbt det ljusbruna pappret från Maja Designs serie Vintage Spring Basics, 7th of April. Han tyckte det så precis ut som en karta! Jag hjälpte honom med att riva kanterna och färga in dem med Distress Ink Vintage Photo, så att det ser precis ut som ett gammalt och nött papper. En nyckelbrad passar ju utmärkt ihop med kistan! På en canvastag stämplade vi "Kerstin 70" och fäste med två brads. Även tagen har vi använt Vintage Photo på.


Insidan pryds av samma mönsterpapper. Även här med rivna kanter och med Vintage Photo runt om. Hälsningen är även den stämplad med Vintage Photo. Här satte vi fast både en nyckel och ett nyckelhål. Farmor blev såklart jätteglad för det fina kortet!

Materialet hittar ni hos Scrapidoo.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar