Sidor

lördag 16 februari 2013

Liftat Lillblomman

Lillblomman gör så fina kort med massor av blommor och fina detaljer samt många lager papper. Jag är inte världsbäst på att få med många detaljer på mina kort, så jag bestämde mig därför för att lifta ett av hennes kort, nämligen detta.


Så här blev mitt julkort. Jag skippade ett lager papper för det fick inte plats. Annars är det ganska rakt av från Lillblommans kort. Jag har använt cardstock i två blåa nyanser och craft. Mönsterpapperna kommer från Maja Designs serie Vintage Winter. Jag har använt två olika kantstansar från Martha Stewart samt en snöflingestans. Snögubben är från Mo Manning.

Jag tror jag ska lifta fler av Lillblommans kort!

4 kommentarer:

 1. Men wiiiii vad gullig du är! Tack snälla! Och ett skitsnyggt kort har du gjort också! Gillar massor! Så vintrigt och fint! Nu vill vi ju se fler in denna stilen ;) Kramar!

  SvaraRadera
 2. Det blev ju ett hur läckert kort som helst! Ha det gott och hoppas vi ses snart!

  SvaraRadera
 3. Superfint!

  Men själv är jag snart snöallergisk, tror jag. Det snöade lite här hos oss ikväll igen. Bläh! tycker jag om det. Jag vill ha vår! Och vägrar göra julkort nu. Nu vill jag bara göra vårpastelliga eller färgstarka eller... vad som helst för kort, utom julkort! *S*

  Men jag kommer att vara avundsjuk på dej i december... när alla dina är klara och jag har mina kvar att göra! *S*

  Ha en underbar helg!

  SvaraRadera