Sidor

fredag 14 januari 2011

Gunnar 75 år

Min mans morbror fyller 75 år. Jag har fått i uppdrag av mina svärföräldrar att göra ett grattiskort till honom från mina svärföräldrar, oss och min svägerska. Gunnar är en seglare. Han tävlar fortfarande med sin IF-båt och spöar alla yngre förmågor. Så ett kort med seglingstema var givet. Jag har använt stämplar från Pysselmyran (fyr, båt, fåglar och livboj) och färglagt dem med mina Tombows. Sedan har jag klippt ut dem och satt fast dem med 3d-kuddar på en bakgrund som jag målat för hand med mina Tombows.


Kortet är ett så kallat stafflikort. Jag hittade en instruktion hos Scraptorget. Sen har jag använt både mörkblå och mörkröd cardstock, samt ett randigt papper ur serien Götheborg från Inkido.


Jag har använt både stämplar och skrivit för hand med embossingpenna. Jag har embossat med först svart pulver och sedan ovanpå det med Hologram Sparkle. Det blev snyggt tycker jag. Dock gör kortet inte det till sin rätt.


Jag har nyss köpt mig en mini fotostudio från König. Den har jag använt när jag fotat detta kort. Jag vet inte om jag är riktigt nöjd. Jag får nog experimentera lite mer innan jag får till det. Lamporna är lite klena. Kameran klagar på att det är mörkt. Sen är det vikveck på bakgrunden. Undrar om man kan stryka den?

Nu får vi hoppas att Gunnar blir glad över kortet.

6 kommentarer:

 1. vilket fint kort, jag längtar till sommaren då jag ser det! Snyggt att fåglarna och fyren var med. Är det stämplar?

  SvaraRadera
 2. Riktigt fint kort. Han kommer bli jätte glad för detta. Du har verkligen fått till havet på bästa sätt.Nu vill jag har vår och sommar efter att sett ditt fina kort.

  SvaraRadera
 3. WOW, vilket läckert kort! Jag kan tänka mig att han blir glad för det här!

  SvaraRadera
 4. Snyggt kort Syrran. Och tack för att du fixa så även jag kunde få kommentera i din blogg :D
  Super snygg bakgrund!

  SvaraRadera
 5. vilket härligt kort.. kunde nästan höra fiskmåsarna!

  SvaraRadera
 6. Sååå himla läckert kort.. wow...

  SvaraRadera