Sidor

torsdag 11 juli 2013

Boxkort till Olle 70 år

Här visar jag ett boxkort/ask som jag gjort till min pappa som har fyllt 70 år.


Jag har gjort stommen till asken i mörkgrön cardstock. Sen har jag klätt den med olika mönsterpapper från serien Timepiece från BoBunny.


Ovansidan på asken har jag låtit en klocka från mönsterpappret dominera. Man kan kanske låta den symbolisera tiden som gått. Jag har dekorerat locket med rosor i olika färger, rosblad, charms och halvpärlor.När man tar av locket fälls en hel sida ut, med nio kvadrater att dekorera.

Min pappa har flera roller och många som står honom nära. Han är make till min mamma Sigrid, pappa till mig och min syster Märta, svärfar till min man Viktor och till min svåger Daniel och sist men inte minst morfar till mina två söner Hampus och Malte och så min systerdotter Linnéa. Min pappa  gillar att spendera sin tid på Torpet i Mörsil. Jag har satt dit ett foto av tavlan jag gjort åt honom.

Två rutor har fått symbolisera hans hobbys. Den ena är att fotografera. Han höll på med fotografering ganska intensivt när jag var liten. Men så hade han ett långt uppehåll. Men nu på senare tid har han återupptagit sin hobby och fotar som aldrig förr. Jag har stämplat en filmremsa på OH-plast. För att kunna stämpla på OH-plast så behöver man använda en stämpeldyna som heter Stazon. Hans andra hobby är fiske. Det blir en del fiskande och när vi kommer på besök så får man avsmaka hans goda fiskar.

Materialet hittar ni hos Scrapidoo.

2 kommentarer:

  1. Härligt personlig på insidan och galet snygg på utsidan! En toppenfin box till din pappa!

    SvaraRadera