Sidor

fredag 19 oktober 2012

Låt dina vingar bära dig framåt!

I en av tävlingarna på Scraptorgets CC skulle man inspireras av deras logga på valfritt alster. Den ser ut så här:


Jag valde att göra en sida i min art journal. Jag stansade ut en fjäril i varje färg som finns i loggan, utom grönt som fick bli gräset.


Underst har jag klistrat fast två sidor ur en gammal engelsk uppslagsbok. Det är det uppslaget där ordet butterfly finns med. Sedan har jag haft på gesso utblandat med vatten för att tona ner texten en aning. Över det ljusblå färg i ett tunt lager. Sedan har jag målat vita molnstrimmor genom en stencil.

Gräset klippte jag ur tre olika gröna mönsterpapper. Jag har sedan ritat i vissa grässtrån med svart och vit penna. Fjärilarna är stansade med Tim Holtz fjärilsdies. De är fastklistrade och skuggade med PITT Big Brush i olika färger och slutligen har jag använt en vit penna.

Jag har målat brunt runt om och även haft på lite gnuggisar i hörnen och längst ner.


En liten trollslända fick också vara med. Jag har stämplat lite här och var med en bakgrundsstämpel. Fjärilarnas färdväg ritade jag ut med en svart penna. Och så budskapet: "Låt dina vingar bära dig framåt!".

9 kommentarer:

 1. Riktigt snygg!!
  Läcker bakgrund.
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Så himla snyggt! Jag blir alldeles glad av att se din sida, och budskapet är ju perfekt.
  Tack för att du är med i ScrappTorgets CC!

  SvaraRadera
 3. Jätteläckert Ziro! Älskar hur du har skuggat och använt den vita penna på fjärilarna. Vilken snygg handstil du har:). Kram

  SvaraRadera
 4. Fy för fasen vilken läcker :O)
  Åsså skrev Jeanette brecis det jag skulle skriva, att du har himla fin handstil.

  Ha det fint.

  SvaraRadera