Sidor

torsdag 27 september 2012

Marin skokartong till brudpar

Min svägerska skulle på bröllop i somras. Hon hade köpt dem en liten fyr som man kan ha ett värmeljus i. Hon ville ha en altrad presentkartong där fyren fick plats. Brudparet hade även önskat sig små tygbitar som de sedan skulle sy ihop till ett överkast. Så dessa tygbitar skulle också få plats på något sätt. Jag valde att altra en skokartong med papper från Maja Designs serie skärgårdsliv.


På utsidan har jag skrivit deras namn och datum.


Blommorna är utstansade ur spillbitar som blev över från de papper jag använt till att klä kartongen. Jag har använt en die från Tim Holtz: Sizzix Sizzlits Decorative Strip Die - Tattered Flower Garland. Jag har satt ihop dem med små brads.


Här syns kartongen från sidan.


På insidan av locket står några fina ord som min svägerska skrivit ihop själv.


Här ser ni den köpta fyren. Lådan under rymmer tygbitarna.


Min svägerska ville att kartongen skulle vara fin även utan fyren. Jag har därför satt dit en stämplad fyr från Pysselmyran. Även måsarna kommer från Pysselmyran. Båten är utklippt ur ett av mönsterpapperna från Maja Design. Klipporna som håller fyren på plats är gjord av självtorkande lera som jag målat grå med akrylfärg.

4 kommentarer:

 1. Hej!

  Vilket makalöst arbete du gjort på denna, hon måste varit såååååååååååååå nöjd!

  Den är hur snygg som helst, fantastiskt när man hittar papper som det känns är gjorda för just det projektet man håller på med. Supersnyggt att du satt en fyr bakom så den är snygg utan presenterna oxå!

  Kram Iffa

  SvaraRadera
 2. men så snyggt det blev när allt blev klart! Vilken grej att få.

  SvaraRadera
 3. Jättesnyggt, vilket jobb du lagt ner :)

  SvaraRadera
 4. Jag blir så imponerad av hur duktig du är!
  Så genomtänkt och välarbetat in i minsta detalj.

  SvaraRadera