Sidor

onsdag 30 november 2011

Julkul med Phunnyface - "Kul"

Den tredje utmaningen i "Julkul med Phunnyface" går ut på att inspireras av ordet "KUL". När jag tänkte på ordet "KUL" tänkte jag genast på stämpeln Glädjeskutt. Nog ser det ut som om hon har kul allt! Jag ville att hon skulle gunga, så för att få rätt vinkel mellan överkropp och benen så stämplade jag henne två gånger, där jag först maskade bort överkroppen och sedan benen. Glipan som blev målade jag i med embossingpenna och vips kunde hon sitta i gungan.

Basen består av turkos och vit cardstock. Runt hålet som gungan hänger i har jag använt mönsterpappret Sweet Summertime - Raspberry Delight från Echo Park. Runt hålet har jag ritat en svart ram med tuschpenna. På pappret bakom henne har jag satt ihop delar av mönsterpappret Sweet Summertime - Sunny Days Border från Echo Park.


Gungan är en bit svart cardstock och repen är gjorda av ett turkost pappersband. Som vanligt har jag färglagt med Tombows. Nog ser hon ut att ha kul, eller hur! Åtminstone hade jag kul när jag gjorde kortet.


Här ser ni hur kortet är konstruerat. När kortet är uppställt kan hon gunga! På insidan av den turkosa cardstocken kan man skriva sin personliga hälsning.


Nu är det bara att altra en tändsticksask kvar!

7 kommentarer:

 1. Vilket skönt kort i kul vikning! Läcker effekt med glädjeskutt på gungan! Himla kreativt!

  Roligt att du vill vara med och "julkula" hos Phunnyface!

  SvaraRadera
 2. såg detta på phunny face sida och det är sååå fin, var tvungen komma hit och titta lite närmare :D
  Du är så duktig. Tack för inspirationen :D

  SvaraRadera
 3. Vilket härligt kort, man blir glad bara man ser flickan som gungar!!!

  KRAM SUSY

  SvaraRadera
 4. Detta kort är superfint! Med otroligt härlig vikning.

  Trevlig helg!
  ps... har du kikat in i min blogg? ;)

  SvaraRadera
 5. Åh vilket roligt och gulligt kort!! Bredden på bloggen blev ju jättebra! Nu ser man alla dina fina alster perfekt! :-))

  SvaraRadera