Sidor

tisdag 29 november 2011

Julkul med Phunnyface - Julkort

Phunnyface har ett antal tävlingar inför julen: "Julkul med Phunnyface". Den första tävlingen går ut på att skapa ett valfritt julkort, med någon av Phunnyface stämplar.

Jag har valt deras fina luciatåg. Som bakgrund till kortet har jag använt mönsterpappret "Light a Candle - For Peace on Earth" från Ladybug and Friends. Jag har klippt ut granar från samma papper och fäst på distanskuddar för att få lite 3D-känsla. Runt kanterna på de utklippta granarna och för att förstärka snön på mönsterpappret har jag embossat med vitt. På snöflingorna på himlen har jag haft på stickles i färgen Frosted Lace.

På himlen har jag satt fast en stjärna i chipboard som jag först målat vit och därefter haft på guld stickles.


Luciatåget är färglagt med Tombows och har fått lite stickles på stjärnan, ljuslågorna och tärnans glitter. Luciatåget är också fäst med distanskuddar och framför har jag använt Aleene's True Snow, så att det ser ut som de står i en snödriva.


Nu ska jag ge mig på att altra en tändsticksask till tävling nummer 2. Jag har även en idé till tävling nummer 3 som ska inspireras av ordet "Kul". Jag hoppas att jag hinner göra den också.

6 kommentarer:

 1. Men oooh, vilket fint julkort! Vad kul att du vill vara med och "julkula" med oss!

  Nu tar jag med mej din bild och lägger ut den i PF-bloggen!

  Lycka till i veckans utlottning!

  SvaraRadera
 2. Ett jätte fint kort.
  Lycka till
  kram Elin

  SvaraRadera
 3. Åhh ett sånt jättfint kort.
  Kul att du vill vara med på JULKUL hos PhunnyFace
  Lycka till

  SvaraRadera
 4. Så fiint, gillar mycket!!!
  Lycka till!!

  SvaraRadera
 5. Så jättefint! Lycka till.

  SvaraRadera