Sidor

torsdag 10 mars 2011

Födelsedagspresent och tändsticksask.

Min syster som ställde ut på mässan och jag fyller år i början på mars båda två och bestämde därför att vi skulle köpa scrapprylar på mässan till varandra för 200:-. Jag fick jättefina papper från serien Stella and Rose från My Mind's Eye, två matchande cardstock, två sorters spetsar, hjärtramar, blomspröt, blad, små söta klädnypor och jättefina blommor från Prima. Tre av blommorna gick åt på bröllopsboxen.



En av utmaningarna på Karlstadsmässan var att altra en trekantig tändsticksask. Jag använde de papper som jag fått från min syster. Mest nöjd är jag med vimpelspetsen. Jag tyckte spetsen såg ut som en vimpel, så jag färglade den med mina nyinköpta distressdynor och ink blending tool. Jag klippte ut blommor från det blommiga mönsterpappret och klistrade fast dem på fotomattor av blå och gul cardstock. Det blågröna pappret med virvlarna på som jag har som bakgrund, fick jag inte med på fotot ovan, men det fick jag också från min syster.

8 kommentarer:

  1. Vilken läcker ask! Så snyggt med "vimplarna"! Och en riktigt rolig idé att handla till varandra så där!

    SvaraRadera
  2. Asken blev jättefin och spetsvimplarna är sååå häftigt snygga! :)

    SvaraRadera
  3. Härlig ask!!
    Kul att du vill vara med i min blogcandy.
    Kram Elin

    SvaraRadera
  4. Super snygg tändsticksask!!

    KRAM och trevlig helg!
    Susy

    SvaraRadera
  5. Så fin den blev, bra tips med spetsen - urläckert!

    Kram Angela

    SvaraRadera
  6. Oj oj oj så många fina saker du gör!
    Tack för titten!

    SvaraRadera
  7. Tändsticksasken blev riktigt läcker och så fiffigt att du använt spetsen och som vimplar!! Så läckert! Tack oxå för din kommentar, jag blev jätteglad! :) ♥ Emmeli

    SvaraRadera