Sidor

torsdag 10 mars 2011

Boxkort - Bröllopskort

Min svägerska ska på bröllop till helgen och jag fick i uppdrag att göra ett kort till henne. Paret har nyligen köpt en gård på landet och den enda önskan de har är pengar till en traktor. På Karlstadsmässan var en av utmaningarna att göra ett boxkort. Jag gjorde därför ett boxkort med en traktor i mitten, med plats för några ihopvikta 100-lappar.

Boxen är gjord på samma sätt som den box jag gjorde i höstas till ett par som fyllde 40 år, efter denna mall.

Boxen är gjord i mörkröd cardstock. Den är klädd i randigt mönsterpapper, Noel Stripe från Bo Bunny. Jag har stämplat och embossat i guld, med två hemgjorda hjärtstämplar.Locket är gjort i mörkgrön cardstock och samma randiga mönsterpapper som boxen. Jag har embossat en Bröllopsstämpel från Inkido. Blommorna är från Prima.Så här ser kortet ut när det är utfällt.Traktorn har jag gjort genom att skriva ut två spegelvända bilder på en traktor och färglagt med Tombows. Motorhuven har fått lite Glossy Accent på sig, men det syns inte på fotot. Gräset är utklippt ut baksidan av det randiga pappret. Mellan de två traktorerna går det att sticka ner några ihopvikta 100 kronorssedlar.


Parets namn och datum. Jag har distressat kanterna med grön distressdyna, bundled saged. Hjärtana är utklippta för hand.Här är ett foto på gården som de har köpt.Det förälskade paret är en stämpel från Tingtura som jag färglagt med Tombowpennor. Hjärtat, blomman i håret och armbandet har jag använt glossy acent på.Och så till sist rutan där det står vem kortet är ifrån. 


Jag är jättenöjd med min box och tydligen var det fler som tyckte den var fin för jag fick den stora äran att vinna 2:a pris med den på Karlstadsmässan! Det var dock inte så jättemånga bidrag i boxutmaningen, men 2:a av fem är jag väldigt nöjd med! Jag vann papper från Scrap Perra. Det var dessa papper och stickers från PinkPaislee som jag vann. Inte riktigt min stil, men jag får väl se det som en utmaning.

3 kommentarer:

 1. GRATTIS till priset.
  Boxen är kanonfin

  SvaraRadera
 2. Grattis och boxen blev super.

  Kram Angela

  SvaraRadera
 3. Jättesnygg box! Grattis till vinsten. :-)

  SvaraRadera