Sidor

lördag 5 mars 2011

Fiskkort - Phunnyface

Min lillasyster fyller år i början på mars och är därför född i fiskarnas tecken. Därför har jag gjort ett fiskkort till henne. Jag hade inget bra fiskpapper, så jag gjorde mig ett eget mönsterpapper. Jag färgade in ett vitt papper med en distressdyna (Chipped Sapphire) genom att gå över pappret med dynan i cirkelrörelser. Sedan stämplade jag med samma dyna de söta fiskarna från Phunnyface nya stjärnteckenserie, överallt över pappret. Så här blev resultatet:

Kortet som jag gjort är ett så kallat ramkort gjort efter BellaMios utmärkta beskrivning. I botten har jag använt mitt egengjorda mönsterpapper. De söta fiskarna har jag färglagt med Tombow och satt fast på distanskuddar. Det fiskfjälliknande pappret runt ramen är "Blue Moon", "Lime Rickey" från Basic Grey.

7 kommentarer:

 1. Helt underbart och vilken snygg ram

  SvaraRadera
 2. Jättesnyggt kort. Jag gillar verkligen de där stjärntecken-stämplarna.

  SvaraRadera
 3. Wow så läckert! Det blev skitsnyggt med bakgrundspappret, det blir ju dessutom så mycket mer personligt när man gör allt själv. Hoppas syster din blev glad!

  SvaraRadera
 4. Har ju sett och kommenterat detta kort tidigare men det är fortfarande lika fint!

  Och nu måste jag också skaffa mej fiskarna, eftersom ett litet barn föddes igår... som såklart måste få nåt med sitt stjärntecken på!

  SvaraRadera
 5. Kul att du vill vara med och tävla! :D Lycka till!

  SvaraRadera
 6. Jättefint kort -älskar färgen!!!
  Kul att du ville vara med i min godis-utlottning!
  Kram
  //Cattie

  SvaraRadera