Sidor

fredag 18 januari 2013

Life Book 2013: True Intensions

Temat för vecka två i Life Book 2013 är "True Intensions", "Sanna intentioner". Jag har tolkat det som "Saker att jobba på". Jag håller på med en bok till min syster. Den ska innehålla en massa texter som är bra att tänka på och som ska vara peppande för att få bättre självkänsla och må bättre. Där passar denna bild in jättebra.


Jag har använt akvarellpapper att måla på. Bakgrunden är målad med Gelatos och vatten. Dessa färger är verkligen intensiva! Jag har varit dålig på att använda dessa, men jag ska försöka bli bättre. I mitten har jag målat med gesso. Det blir nästan som en aura runt henne.

Jag har stämplat med diverse stämplar på vanligt kopieringspapper. Huvudet kommer från The Greeting Farm, armarna är tallar från Art Impressions, fjärilarna och kronan är från Tim Holtz och benen är från Phunnyface. Jag har färglagt med mina nya pennor Prismacolor. De var trevliga att jobba med, så de gillar jag. Därefter har jag klistrat fast alla delarna och även klistrat fast texter med saker att jobba på: Lyssna, Tålamod, Kärlek, Ärlighet, Vänlighet, Ödmjukhet, Medvetenhet och Självrespekt.


En närbild på hennes ansikte.

4 kommentarer:

 1. Jättefin art journaling sida. Jag gillar verkligen att du hade gesso i mitten, det vart effektfullt. :D

  Kram Annika

  SvaraRadera
 2. men gud så underbar.. sån vill ja oxå ha :D

  SvaraRadera
 3. Wow så snyggt du har gjort!

  SvaraRadera