Sidor

torsdag 24 februari 2011

Teask med Chibi Cupcake från Phunnyface

Jag har gjort två tekort med den söta Chibi Cupcake från Phunnyface på framsidan. Jag har gjort mallen till asken själv så att den passar en påse med avslappnande örtte från Minimundus. Det är egentligen ett amningste, men jag tycker det är så gott så jag dricker det fortfarande fast jag slutat amma för länge sen. Jag brukar ge bort det till mina bekanta och de gillar det också. Den här asken tänkte jag kunde vara en bra present att ta med när man är bjuden hem till någon. Jag ritade den i Inkscape (ett gratis ritprogram) och skar sedan ut den med min skärmaskin eCraft.
Så här se mallen ut:

Här ser du asken med teet i. Jag har låtit maskinen skära ut "T E" mitt på asken.


Jag har sedan gjort ett fodral till asken av mönsterpappret "Götheborg, Blå rand" av Inkido. Kortet hålls ihop av små magneter. Chibi Cupcake har jag som vanligt färglagt med Tombowpennor på akvarellpapper. Sedan har jag klippt runt om och satt fast den på vit cardstock, som jag i sin tur har satt fast på mörkblå cardstock, samma som jag använt till asken och till den vertikala remsan.


Här ser du asken öppen:


Till det andra kortet använde jag mig av vinröd cardstock och mönsterpappret "Götheborg, Blå stjärna" från Inkido.När jag skulle skära ut asken den andra gången så krånglade skärmaskinen när den skulle skära ut bokstäverna, så det fick bli en pappersremsa över mitten. Jag klistrade fast bokstäverna som blev över när jag gjorde den blå asken.


4 kommentarer:

 1. Så fiffigt att slå in the, får man prova någon gång. Tack för tipset.

  Angela

  SvaraRadera
 2. Tjusig théask! Kanske skulle damma av sillen...

  SvaraRadera
 3. Åh så fin! Den snor jag! :-)

  SvaraRadera