Sidor

fredag 21 oktober 2011

Grattis Scraptorget 2 år CC

Scraptorget fyller 2 år och firar det med en CC den här veckan. Jag har här gjort ett grattiskort till tävling nummer 9: "Grattiskort med band". Man ska använda minst fem olika band eller spets. Jag har gått hela vägen och har nästan bara använt band och spets. Som bas har jag använt vit cardstock 15x15 cm. Sen har jag skurit till en bit albumblad 13,5x13,5 cm. På albumbladet har jag fäst och flätat ett vitt sidenband, 10 mm brett. Det gick åt nästan 5m band, 26 stycken bandbitar. Ändarna har jag sedan vikt runt på baksidan och sedan har jag fäst det hela på cardstocken.


Tårtan har även den en bit albumblad som bas, som jag fäst banden och spetsen på och sedan vikt runt kanterna på baksidan av tårtan. Även ljusen har remsor av albumblad bakom bandet som jag vikt runt upptill. Ljuslågorna har jag ritat för hand på albumblad och embossat i svart. Sedan har jag klippt ut dem och haft på gul Stickles. Självklart är det ju två ljus eftersom Scraptorget fyller 2 år!


Inuti har jag stämplat med en grattisstämpel från Jane design och använt det randiga bandet för att göra en ram runt.


Jag har använt fem sorters band och spets: vitt sidenband, rosa sidenband, rosarandigt sidenband, vit "vimpel"-spets och vit blomspets.

5 kommentarer:

 1. Vilket bandkort,
  roligt.
  Kram Elin

  SvaraRadera
 2. WOW!!! Vilket snyggt kort och vilket arbete du lagt ner! Imponerande!

  kram leamon

  SvaraRadera
 3. Mycket, mycket snyggt! Sån jobb du lagt ner på det!
  Ha en trevlig helg!
  Kram lene

  SvaraRadera